دانلود مقاله آموزش اجرای ساختمان های سنتی با مصالح بنایی
در ادامه مقاله 9 صفحه ای با عنوان آموزش اجرای ساختمان های سنتی با مصالح بنایی را دانلود خواهید نمود. تهیه کننده مقاله جناب آقای حسین زمرشیدی بوده و قسمتی از چکیده: شیوه های غلط اجرای ساختمان هاي سنتی و به ویژه روستایی که ناشی از عدم استفاده از مصالح مرغوب، عدم آگاهی از اصول اجرایی و جزئیات فنی است، سبب ایجاد فجیح ترین سوانح از زلزله های نه چندان مهیب اما با خسارت های مالی و به ویژه جانی فراوانی شده است.
این مقاله به زبان فارسی بوده و 10 صفحه دارد. خاصیت نفوذپذیری و تخلخل بتن بهترین نمونه برای توصیف یک ماده نفوذ پذیر و متخلخل است. تخلخل مقدار منافذ و سوراخهای داخل بتن می باشد که با درصدی از مجموع حجم ماده نشان داده می شود. نفوذپذیری نیز بیانی از چگونگی ارتباط میان منافذ می باشد. این خاصیت ها به کمک یکدیگر اجازه تشکیل مسیری برای انتقال آب به درون ماده را همراه با ایجاد شکافی که هنگام انقباض بوجود می آید، می دهد.
در این مقاله 8 صفحه ای به بررسی امکان سبک کردن بتن پاشنه تیرچه پرداخته است به طوری که در عین سبک بودن، شمع بندی آن نیز حذف گردد. در این مقاله مدلسازی های انجام گرفته با نرم افزار Ansys بوده و در عین حال مطالعات آزمایشگاهی نیز انجام گرفته و این سیستم به تیرچه های بتنی خود ایستا نام گرفته است.
دانلود مقاله مواد درزبندی کانال های بتنی با ماسه آسفالت
این مقاله 8 صفحه ای که در همايش ملی مديريت شبكه های آبياری و زهكشی در سال 1385 ارائه شده است در مورد مواد درزبندی درز های انقباض و انبساط آزمایشات خوبی را انجام داده است.
چکیده:
با توجه به لزوم پرنمودن درزهای ایجاد شده در قطعات بتنی لاینینگ کانالها و استفاده از مصالح و ترکیباتی که بتواند جوابگوی مشخصات فنی مواد پرکننده درزها باشد در این تحقیق سعی گردیده، با توجه به اینکه ماسه آسفالت از جمله مصالحی است که جهت این منظور استفاده می شود بهترین ترکیب ساخته شده معرفی گردد. در این تحقیق ضمن معرفی انواع درزهای مورد استفاده در کانال های آبیاری و زهکشی، به شناخت و معرفی مصالح ماسه آسفالت پرداخته شده، میزان مصرف و نسبت اختلاط مصالح با یکدیگر تعیین می گردد. لذا جهت رسیدن به ماسه آسفالت مطلوب نمونه های مختلف آزمایشی ساخته شد که پس از یک دوره بررسی بهترین نمونه آزمایشی جهت این منظور در استان خوزستان معرفی می گردد.
دانلود مقاله بررسی مهم ترین تفاوت های سازه های بتنی و فولادی
چکیده:
ساختمان های موجود به دلایلی همچون طرّاحی بر حسب آئین نامه های قبلی، تغییر در کاربری ساختمان، اضافه نمودن طبقات جدید به ساختمان موجود، عدم رعایت موارد فنّی در حین اجرا، و مهم تر از همه عدم توجّه به نوع اسکلت سازه ای مورد نیاز، …